Anslut företag » Panta Påsen
STÄNG ✕
Jag vill veta mer om PantaPåsen
Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så fort vi kan!

Fyll påsarna med gott samvete

Att ansluta ditt företag är enkelt, och gör stor skillnad i det långa loppet. Med PantaPåsen® blir varje försäljning en chans att visa att ditt företag agerar med ett grönt samvete och ansvar för kommande generationer.

Vi sköter det

Socialt ansvarstagande ligger högre upp på dagordningen än någonsin. Men det är inte alltid lika lätt att göra verklighet av de stora orden. PantaPåsen® är en perfekt lösning. Vi kräver inga omställningar, komplexa system eller nya rutiner för att komma på plats. Du använder samma plastpåsar som idag, och kan låta dina medarbetare fortsätta att göra det som de är bäst på. Vi sköter hela hanteringen.

Samma höga service

Med PantaPåsen® kan du och dina kunder vara säkra på att fler av dina plastpåsar återvinns, tack vare vår app tillsammans med de pantstationer som finns placerade nära dina kunder.

Fördelar med PantaPåsen

ico-bag@2x

Fortsätt med dina egna påsar.

Placering av pantstationer sköts av oss.

Informationsstöd i marknadsföringen.

En smart lösning

Allt du behöver göra är att ansluta dina påsar till vårt system. Den stora skillnaden inträffar när dina kunder lämnar butiksdörrarna bakom sig. Genom att de får lämna sina påsar till oss engagerar du dem i en handling som profilerar ditt företag i miljöfrågan.

PantaPåsen® är en smart, digital plattform framtagen för att öka möjligheterna att panta. Kunderna är redan vana att besöka pantstationer. När de lämnat in sin påse får de panten i butiken eller via appen.

Vi tar hand om insamling, utbetalning och återvinning.

Vinster för resten av samhället

Vi minskar nedskräpningen, vilket är välkommet för kommunerna. För deras del innebär det även att det blir mindre plast att transportera. Och i andra änden av kedjan slipper fjärrvärmeleverantörerna ta hand om plasten i soporna, vilket minskar förbränningen och därmed det fossila bränslet i anläggningarna.

Samarbeten