Anslut företag » PantaPåsen
STÄNG ✕
Jag vill veta mer om PantaPåsen
Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så fort vi kan!

Fyll förpackningarna med gott samvete

Att ansluta ditt företag är enkelt, och gör stor skillnad i det långa loppet. Med PantaPåsen® blir varje försäljning en chans att visa att ditt företag agerar med ett grönt samvete och ansvar för kommande generationer.

Digital återvinning

Socialt ansvarstagande ligger högre upp på dagordningen än någonsin. Men det är inte alltid lika lätt att göra verklighet av de stora orden. PantaPåsen® är en perfekt lösning.

PantaPåsens pantlösning är den första i sitt slag inom branschen och har inneburit flera nya patent. Med tekniken vi skapat får varumärkesägare en unik möjlighet att utan investeringar i hårdvara ansluta sina förpackningar till ett pantsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda den första pantlösningen som fungerar över nationsgränser.

Samma höga service

Med PantaPåsen® kan du och dina kunder vara säkra på att fler av dina förpackningar återvinns, tack vare vår app tillsammans med de obemannade återvinningsstationer som finns placerade nära dina kunder.

Genom att införa ett pantsystem sätter vi ett värde på förpackningarna. Panten garanterar att förpackningar värderas på samma sätt som PET-flaskor och burkar. Därmed gör vi dem också synliga i ett samhälle där förpackningar ofta passerar våra händer utan att vi reflekterar över det.

Fördelar med PantaPåsen

ico-plastic@3x

Alla konsumentförpackningar som innefattas av producentansvaret kan anslutas till pantsystemet.

infographic-3-new-2@3x

Kostnadseffektiv marknadsföring.

ico-bulb@3x

Patenterad teknik gör det möjligt att endast panta på markerade platser.

ico-chat@3x

Anslutna förpackningar kan ha ett pantvärde i form av pengar eller poäng.

En smart lösning

Allt du behöver göra är att ansluta dina förpackningar till vårt system. Den stora skillnaden inträffar när dina kunder lämnar butiksdörrarna bakom sig. Genom att de får panta sina förpackningar, engagerar du dem i en handling som profilerar ditt företag i miljöfrågan.

PantaPåsen® är en smart, digital plattform framtagen för att öka möjligheterna att panta. Kunderna är redan vana att besöka obemannade återvinningsstationer. När de pantat sin förpackning får de panten via appen.

Vi ser till om insamling, utbetalning och återvinning.

Vinster för samhället

Vi minskar nedskräpningen, vilket är välkommet för samhället. Minskad nedskräpning ökar tryggheten och trivseln. Med minskad nedskräpning minskar också kostnaderna för samhället.

Samarbeten